Lamellendaken: het perfecte systeem om je patio te transformeren


Heb je een prachtige patio waar je graag tijd doorbrengt, maar die soms veel te warm of nat is? Dan is een lamellendak van AID Outdoor Projects misschien wel de oplossing voor jou ! Lamellen daken zijn een innovatief systeem dat je patio transformeert tot een comfortabele en veelzijdige buitenruimte.

Hoe werkt het?

Een lamellendak bestaat uit horizontale lamellen die bewegen om zon en regen te reguleren. De lamellen kunnen van 0 tot 145° kantelen, waardoor je de zoninval en ventilatie kunt aanpassen aan jouw wensen. Als het begint te regenen, sluiten de lamellen automatisch (optioneel) en blijft je patio droog.

Voordelen van lamellendaken

Een lamellendak biedt vele voordelen ten opzichte van andere zonweringssystemen. Ten eerste is het veelzijdig: je kunt het aanpassen aan de weersomstandigheden en je eigen voorkeuren. Daarnaast laat het veel licht door, waardoor je niet het gevoel hebt opgesloten te zitten, maar nog steeds kunt genieten van de buitenlucht. Ten derde is het systeem duurzaam en onderhoudsarm, waardoor je er jarenlang plezier van hebt.

Toebehoren lamellendak 

Het grote voordeel van AID Outdoor Projects is dat wij maatwerk aanbieden. Elk lamellendak kan voorzien worden met glazen schuifwanden, screens of andere wanden in kunststof of hout, zodat het perfect past bij jouw wensen en de stijl van je huis. Bovendien werken we met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen weer en wind. Alle Ral kleuren zijn mogelijk, tevens Bi-Color, dat wil zeggen dat de lamellen een andere kleur hebben dan de constructie.

AID Outdoor Projects

AID Outdoor Projects is dé specialist op het gebied van metaalbewerking, hout en innovatieve designs voor in en rondom het huis. Met onze lamellendaken en andere zonweringssystemen transformeren we je patio tot een comfortabele en veelzijdige buitenruimte waar je het hele jaar door van kunt genieten. Bovendien werken we met persoonlijke aanpak en denken graag met je mee.

Ben je geïnteresseerd in een lamellendak van AID Outdoor Projects of wil je meer weten over onze andere producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Je bent ook van harte welkom in onze showroom bij Villa Romana in Eupen, waar je onze producten zelf kunt bekijken en ervaren. Wij helpen je graag verder om jouw buitenruimte te perfectioneren!

Lamellendak | AID Outdoor Project

Lamellendak | AID Outdoor Project

Tijd buiten doorbrengen doe je het liefst het hele jaar door, weer of geen weer. De tuin staat steeds vaker in directe verbinding met het huis en samen vormen beide ruimtes één geheel. Buiten zijn wordt buiten leven! Een heerlijke plek in de tuin waar je in het weekend tot rust komt met een goed boek of misschien zelfs wel dé beschutte plek voor je zwembad of jacuzzi, dat klinkt fantastisch toch?

ONTDEK MEER

Recente Posts

BLOGIn de kijker

We helpen je graag bij het realiseren van jouw project.