Lamellendak

LAMELLENDAK

OUTDOOR LIVING Elk seizoen genieten

Een lamellendak geeft je het gevoel van buiten met het comfort van binnen. Je bepaalt volledig zelf hoeveel schaduw en zonlicht je toelaat op je terras.

LAMELLENDAKEN Make this your moment

Heerlijk genieten van een hapje en een drankje, een goed boek, tot rust komen in je jacuzzi, klinkt zalig toch? Met een lamellendak geniet je van elk moment buiten!

Natuurlijk licht

We brengen onze tijd graag buiten door. Natuurlijk licht en frisse lucht doen ons deugd, en daar wil je natuurlijk van genieten.

Schaduw doseren

Je bepaalt zelf de hoeveelheid schaduw en zonlicht dat je toelaat door de lamellen te kantelen of open te schuiven. Met de lamellen volledig gesloten creëer je een spatwaterdichte overkapping.

Kleuren

Onze lamellendaken zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren. Ook Bi-Color is mogelijk, dus palen en constructie in één kleur en de lamellen in een ander kleur.

Montagetype

Vrijstaande plaatsing

Bij een vrijstaande plaatsing wordt het lamellendak afhankelijk van de afmetingen uitgevoerd met vier of zes staanders. Het dak is op iedere plek in je tuin te plaatsen. Om ervoor te zorgen dat het water goed wordt afgevoerd, wordt er afwatering voorbereid in twee of meer staanders.

Gevelmontage

Wanneer je voor gevelmontage kiest wordt het lamellendak met één zijde tegen de gevel geplaatst. Door de montage aan de gevel worden aan deze zijde geen staanders geplaatst. Ook bij gevelmontage wordt de afwatering voorbereid in alle staanders, zodat het water goed wordt afgevoerd.

Geïntegreerd of opbouw

Het lamellendak kan ook worden geplaatst op een bestaande bouwsituatie. Kies je voor het montagetype integratie/opbouw dan wordt het lamellendak uitgevoerd zonder staanders.

Mogelijke extra opties

Doorlopend in de hoeken geïntegreerde ledverlichting

Ritzscreens

Glazen schuifwanden

BLOGIn de kijker

We helpen je graag bij het realiseren van jouw project.