Welkom bij Villa Romana: Een kijkje in onze Showroom


Bij AID Outdoor zijn we trots op ons vermogen om buitensystemen te creëren die zowel mooi als functioneel zijn. En er is geen betere plaats om onze producten zelf te zien en te ervaren dan in onze showroom, Homestorys in Eupen.

Een Inspirerende Ruimte

Bij Homestorys bevindt u zich in een inspirerende ruimte waar u kunt zien, voelen en ervaren hoe onze outdoor producten de esthetiek en het gemak van uw buitenruimte kunnen transformeren. Zodra u onze showroom binnenstapt, wordt u verwelkomd door een verscheidenheid aan onze creaties - van stijlvolle carports en pergola's tot gedetailleerde trappen en leuningen. Elk item dat we tentoonstellen is het resultaat van vakkundige ambacht en oog voor detail, wat de kwaliteit van ons werk benadrukt.

Persoonlijke Rondleiding

Bij Homestorys krijgt u een persoonlijke rondleiding waarbij we u door de verschillende aspecten van ons aanbod leiden. We nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden, uw behoeften te begrijpen en u te begeleiden bij het kiezen van de perfecte oplossing die past bij uw stijl en behoeften.

Onze Diensten Ontdekken

Onze showroom is ook de ideale plek om onze diensten beter te leren kennen. Of u nu geïnteresseerd bent in lamellendaken, zon- en regenwerende knikarmen, glasdaken, vouwdak, poolhouse – Patio 4 all seasons, of maatwerk, u kunt er zeker van zijn dat u bij Homestorys een realistisch beeld krijgt van wat wij kunnen aanbieden.

Plan uw bezoek

We nodigen u van harte uit om onze showroom, Homestorys, te bezoeken en zelf de kwaliteit en het vakmanschap van onze producten te ervaren. Onze showroom is geopend van dinsdag tot en met zondag, van 10u tot 18u.

Plan uw bezoek vandaag nog door ons te bellen op +32 495 50 23 61 of stuur een e-mail naar info@aidesign.be voor een afspraak. We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij Homestorys en samen uw droom buitenproject te realiseren.

Image description

Maak afspraak | AID Outdoor Project

Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking. Wij luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Vervolgens lichten wij onze eindeloze mogelijkheden toe en tonen we je verschillende referentieprojecten.

Recente Posts

BLOGIn de kijker

We helpen je graag bij het realiseren van jouw project.