Als specialist in zwevende trappen mag u bij A.I.D uit Genk rekenen op een totaalservice. Zwevende trappen geven werkelijk de illusie dat de trappen zweven. Technisch bestaat deze trap uit een metalen frame dat aan de muur wordt vastgezet. Uiteindelijk wordt deze plaat netjes weggewerkt achter de bepleistering. De bevestigde traptreden steken horizontaal uit, maar bezitten dezelfde draagkracht als een gewone trap. Overtuigd van onze mogelijkheden? Contacteer ons vandaag nog en we komen zo snel mogelijk een afspraak voor een persoonlijke ontmoeting.

Populair

Zwevende trappen winnen aan populariteit. Een zwevende trap neemt veel minder volume in, maar valt door zijn design en lichtheid toch zeer sterk op in een ruimte. Een zwevende trap combineert subtiliteit met elegantie.

Trap van uw dromen

Bij A.I.D. behoort elke afwerkingsvorm van zwevende trappen tot de mogelijkheden. Hebt u zelf al een ontwerp of concreet in gedachten u uw toekomstige trap er moet uitzien? Prima, wij vertalen uw ideeën of die van uw interieurarchitect in de juiste technische tekeningen. Hebt u nog geen ontwerp? Ook geen probleem, samen met u ontwerpen we de zwevende trap van uw dromen. We tekenen de trap zowel uit in 2D als in 3D zodat u vooraf een helder beeld krijgt van hoe de trap er zal uitzien.

Trap van uw dromen

Naast het design en de productie van zwevende trappen in ons atelier, staan wij ook garant voor een perfecte plaatsing. De perfecte realisatie van elk project beschouwen onze vakmensen als een erezaak. Geen enkel detail ontsnapt aan hun aandacht. Enkel uw tevredenheid telt.

Trap van uw dromen

Naast zwevende trappen of andere interieurobjecten zoals balustrades, leuningen,… kan u ons ook inschakelen voor totaalprojecten, waaronder keukens en badkamers. Wij realiseren uw volledige interieur. Dit geldt zowel voor particuliere woningen als winkels, horecazaken, kantoren,… Wij beschikken zowel over eigen ontwerpers als een eigen productieatelier. Wij kunnen zowel alle soorten metalen, houtsoorten als glas in uw interieurproject verwerken.

Interesse?

Geïnteresseerd in onze mogelijkheden? Contacteer ons.