Samen sterk

Hoewel AID door de jaren heen een zeer grote kennis en ervaring heeft opgebouwd, werken wij zeer nauw samen met enkele grote partners voor het realiseren van totaal projecten in onder andere TUINARCHITECTUUR, MEUBILAIR en WELLNESS.

EEN PRACHTIGE TOONZAAL VOOR OUTDOOR LIVING

Bezoek onze toonzaal bij VILLAROMANA in Eupen. Hier vindt u enkele levensgrote voorbeelden van onze OVERKAPPINGEN en PATIO’S en krijgt u ook alle informatie over glasdaksystemen, knikarmen, poolhouse en nog zoveel meer. 

Gelegen in het kleine stadje Eupen, aan de rand van het natuurgebied de Hoge Venen met zijn onvergelijkbare natuur, nodigt Villa Romana u uit om meer dan 3500 vierkante meter leefruimte te ontdekken die u zal betoveren. Waaronder de mooiste tuinmeubelbeurs van de hele Euregio.

Meer info: www.villaromana.be

Openingsuren
Dinsdag - Zondag10u - 18u
Alle feestdagen10u - 18u
Handelsstraße 18 4700 EUPEN

TUINARCHITECTUUR

Al drie generaties lang ontwikkelt Richter Garten innovatieve en creatieve oplossingen voor exclusief tuin- en landschapsontwerp. Om het beste resultaat voor uw individuele buitenfaciliteit te bieden, bieden wij, samen met Richter Garten een competente tuinplanning aan door ervaren architecten.

Meer info: www.richter-garten.de

Wij zijn een bedrijf met ruim 42 jaar ervaring in tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud van tuinen met een “bite”. Onze ontwerpen geven uw woning en tuin net dat beetje meer, waardoor deze zich onderscheiden van het reguliere scala. Ons werkgebied strekt zich uit door geheel Limburg en België (zowel de Vlaamse als de Waalse regio). In de afgelopen jaren zijn enkele van onze projecten in de prijzen gevallen bij de “Tuin van het jaar”.

Op onze site vindt u verder talrijke voorbeelden van door ons uitgevoerde ideeën. Van moderne tuinarchitectuur tot klassieke baroktuinen, van strakke vijvers tot rvs-water-elementen en van bloeiende borders tot strak geschoren blokhagen. Elke tuin heeft een eigen identiteit vanwege de bewuste en gedurfde keuzes voor originele invalshoeken.

Heeft u zelf specifieke wensen voor een uniek en persoonlijk tuinelement? Geen probleem. In onze eigen werkplaats worden alle tuinelementen met vakmanschap vervaardigd: rvs-pergola’s met verlichting, unieke tuinmeubels of grote hardstenen bloembakken. Alles wordt voor u op maat gemaakt. Uiteraard mag u van ons de hoogste graad van afwerking verwachten met als extra zekerheid de uitgebreide garantievoorwaarden van de VHG om uw tuinwensen optimaal te verwezenlijken.
Als lid van het “Tophoveniers” collectief  staan kwaliteit , vakmanschap en originaliteit bij ons hoog in het vaandel.

Wilt u graag weten wat consumenten die reeds van onze diensten gebruik hebben gemaakt van ons vonden , kijk dan op “klanten vertellen” voor ons rapportcijfer.

Bent u geïnteresseerd in onze uitgebreide garantie- en consumentenvoorwaarden dan kunt u deze hier bekijken.

Graag staan wij u vrijblijvend te woord om onze werkwijze toe te lichten.

Meer info: www.guywolfs.nl

Andere samenwerkingspartners

Verano

Stobag

Solarlux

Harol

Leiner

Sunflex