Over ons

Over ons

AIDESIGN Aluminium - Inox - Design

Sinds 1992 focust AID zich op de laatste ontwikkelingen op het gebied van metaalbewerking, hout en innovatieve designs voor in en rond je huis.

​​​​​​​Het ontwerpen, tekenen, produceren en plaatsen van trappen, leuningen, borstweringen, luifels, scheidingswanden, tafels, poorten, carports en nog zoveel meer gebeurt volledig in eigen beheer. 

OUTDOOR LIVING Oog voor detail

Stijlvolle elementen voor in en rond je huis uit aluminium, inox, staal en hout. Van kleine tot grote projecten, van jouw tuin tot bedrijven in het buitenland.

Het ontwerp en de productie doen we binnenshuis. Hierdoor kunnen we maatoplossingen aanbieden, uitgewerkt tot in de kleinste details.​​​​​​​ Kunstzinnige ontwerpen worden bij ons realiteit.

Ons concept PATIO 4 ALL SEASONS is ontstaan nadat we in 2015 een onderzoek zijn gestart over de tekortkomingen van overkappingssystemen die op de markt werden aangeboden.

Deze minpunten hebben we weten om te buigen tot pluspunten: ons concept PATIO 4 ALL SEASONS was geboren. Niet alleen de gebruiksdoeleinden, maar ook het onderhoudsgemak en duurzaamheid staan centraal bij de materiaalkeuze, de opbouw en het design.

BLOGIn de kijker

We helpen je graag bij het realiseren van jouw project.