Tijd buiten doorbrengen doet u het liefst het hele jaar door, weer of geen weer. De tuin staat steeds vaker in directe verbinding met het huis en samen vormen beide ruimtes één geheel. Buiten zijn wordt buiten leven! Een heerlijke plek in de tuin waar u in het weekend tot rust komt met een goed boek of misschien zelfs wel dé beschutte plek voor uw zwembad of jacuzzi, dat klinkt fantastisch toch? 
AID heeft een zelf een prachtige PATIO 4 ALL SEASONS ontworpen om jouw tuin tot een unieke locatie te maken. 
Zoek je een meer MODULAIR systeem? Ga dan voor onze MUTIFUNCTIONELE POOLHOUSE

Optimaal genieten in ieder seizoen

POOLHOUSE

MULTIFUNCTIONELE CONSTRUCTIE VOOR UW TUIN

Het poolhouse is een aluminium modulair systeem waarbij u zelf bepaalt hoeveel modules u combineert en hoe u uw constructie aankleedt. Met de vier beschikbare basislengtes stelt u de constructie samen die het best bij u past. Kies uit de bijhorende panelen en wanden en bekom zo een volledig afgewerkte en gepersonaliseerde constructie. Het poolhouse heeft een strak design waarbij kwaliteit en esthetiek centraal staan. Deze structuur kan zowel aangebouwd als vrijstaand geplaatst worden en kan gebruikt worden als carport, overdekt terras, poolhouse en zoveel meer.

MODULAIRE BASISMODULES IN ALUMINIUM

We werken met 4 basislengtes waarmee verschillende basismodules gecreëerd kunnen worden. Deze modules met doorloophoogte van 230 cm kunnen onderling gecombineerd en gepersonaliseerd worden met wanden en panelen in verschillende materialen.

RAL-KLEUREN

De aluminium structuur wordt volgens de normen van Seaside Qualicoat gelakt in texturized powder coating. Standaard bieden we onze constructie aan in Ral 9004 zwart, maar we kunnen onze aluminium constructies in eender welk kleur lakken, dus ook in jouw lievelingskleur. Kies je voor uniformiteit met je buitenschrijnwerk of ga je eerder voor contrast?

WANDEN & PANELEN

Wilt u een opbergruimte integreren om uw materiaal droog te houden? We bouwen die op met wanden in thermowood of padoek die volledig waterdicht zijn. Elke wand wordt voorzien van een dampscherm en kan indien gewenst dubbelzijdig beplankt worden. Zo wordt er een volledig afgesloten ruimte gecreeërd. Deze ruimte wordt dan voorzien van een moderne grote aluminium schuifdeur met opaal glas zodat u een volwaardig tuinhuis in uw constructie integreert.

De aluminium constructie kan aangekleed worden met verschillende waterwerende panelen. Elk paneel is 90 x 230 cm groot en is verkrijgbaar in thermowood vuren, thermowood ayous, helder glas of opaal glas. De panelen kunnen onderling aan elkaar worden vastgemaakt (zonder dat er ook maar één schroef zichtbaar is). Zo creëer je een modern en warm design én ben je beter beschermd tegen wind en regen.

DAKBEDEKKING

EXTRA OPTIES

 • Automatische zonwering
 • Wit onderdak (onzichtbare bevestiging
 • LED-verlichting

PATIO 4 ALL SEASONS

Maatwerk, Poolhouse
Met de Patio 4 Allseasons geniet u optimaal van de tuin. Deze outdoor cocoon zorgt dat buiten koken, barbecuen, lounchen, wellness, sporten en nog zoveel meer mogelijk worden. De natuur beleven in eigen tuin speelt bij ieder van ons een steeds belangrijkere rol.

KENMERKEN

 • Modulair
 • Maatwerk
 • Geluidsarm
 • Eigen ontwerp
 • Onderhoudsarm
 • Maximale lichtinval
 • Duurzaam
 • Hoogwaardige afwerking
 • Zonwerend & waterdicht

WANDEN NAAR KEUZE

Door het plaatsen van wanden wordt de Patio 4 Allseasons een echte tuinkamer. Ze bieden extra privacy en geven bescherming bij onaangename weersomstandigheden Keuze uit diverse materialen en uitvoeringen, daardoor ontstaat een persoonlijk touch aan het design.

DAGLICHT BUIZEN

In het dak van de Patio 4 Allseasons kunnen meerdere daglicht buizen aangebracht worden. Deze zorgen voor een imposant spectrum aan daglicht, waardoor schaduwvorming onder het platte dak vermeden wordt.

HEATER & LED-VERLICHTING

Infarood stralers zorgen voor een snelle en aangename opwarming. Door een minimale licht emissie blijft de sfeer in uw Patio 4 Allseasons behouden. Led verlichting is mogelijk in warm of koud wit en RGB kleuren.

ALLES ONDER 1 DAK

Er is echter nog veel meer, denk aan: zwemspa, jacuzzi, sauna, buitendouche, outdoor meubilair, buitenkeuken en fitness apparatuur. A.I.Design zal het hele project opvolgen van A tot Z.