Bij A.I.D – dé interieurspecialist van Limburg – vindt u gegarandeerd uw keuze in de letterlijke eindeloze mogelijkheden voor design trappen. U moet zelfs niet kiezen. Wij maken al onze design trappen volledig op maat. Tot ver buiten Limburg realiseerden wij al talrijke projecten. Interesse in een vrijblijvend persoonlijke kennismaking? Contacteer ons zo snel mogelijk voor een afspraak.

Moderne woning

Steeds meer bouwers of verbouwers kiezen bewust voor een designtrap. In plaats van een traditionele houten trap gaan ze nu voor een lichtgewicht trap bestaande uit metalen als inox of aluminium met veel ingewerkt glas. Deze trappen dragen bij aan het lichte en strakke interieur van een moderne woning.

Alles is mogelijk

Bij A.I.D., de specialist van design trappen uit Limburg, kan alles. Wij beschikken over een eigen ontwerpteam, een eigen productieatelier en eigen vakbekwame plaatsers. Daardoor werken we 100 procent op maat. Wij kennen geen identieke projecten. Als u zelf al een ontwerp hebt uitgetekend of u schakelde een interieurarchitect in, dan staan wij garant voor uitvoeringsplannen en een perfecte realisatie. Als u nog geen ontwerp hebt, dan gaan we graag met u aan tafel om samen de designtrap van uw dromen uit te tekenen. U krijgt uw toekomstige trap in 3D te zien zodat u vooraf kan perfect inschatten hoe de trap in uw interieur past.

Vakbekwame plaatsing

Niet alleen de productie in het atelier krijgt ons volledige aandacht, ook de plaatsing moet perfect gebeuren. Geen enkel detail mag aan de aandacht ontsnappen. Wij realiseerden al talrijke trapprojecten bij particulieren thuis, maar ook in hotels, winkels, horecazaken, kantoren,… U vindt onze design trappen over heel Limburg en ver daarbuiten terug.

Totaalprojecten

Wij beperken ons niet tot design trappen. De afgelopen jaren bouwden wij een grote ervaring op in de realisatie van volledige interieurprojecten. Daarnaast kan u ons ook inschakelen voor balustrades, leuningen, keukens, badkamers,… Dankzij de veelzijdigheid van onze productiemogelijkheden verwerken wij problemen vele soorten metaal – aluminium, inox,… -, hout en glas in elk project.

Interesse?

Contacteer ons zo snel mogelijk voor een vrijblijvende afspraak