Als dé specialist in Limburg voor balustrades in glas of aluminium, presenteren we ons als uw vakbekwame interieurpartner. Complex of eenvoudig. Klein of groot. Contacteer ons vandaag nog. Volledig op maat creëren en installeren wij in heel Limburg en ver daarbuiten aluminium balustrades.

Uw project, onze erezaak

  • Hebt u al een ontwerp, zelf getekend of uitgewekt door een interieurarchitect? Kom langs en wij vertalen dit in de uitvoeringsplannen en realiseren het ontwerp volgens de regels van de kunst. Wij zijn dé specialist van Limburg voor aluminium balustrades.

  • Beschikt u nog niet over een ontwerp? Dan nodigen we u graag uit voor een gesprek over uw dromen, verlangens en voorkeurstijlen. Op basis daarvan werken wij een voorstel uit. U krijgt elk ontwerp zowel in 2D als 3D te zien. Zo hebt u vooraf al een perfect beeld van het te verwachten eindresultaat. Alleen wanneer u 100 procent tevreden bent over het ontwerp, gaan onze vakmensen in het productieatelier aan de slag. Naast een productie volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden beschouwen wij elke plaatsing als een erezaak. Alles moet tot in de kleinste details kloppen.

Limburg en daarbuiten

Wij werken zowel rechtstreeks voor de eindklant als voor interieurarchitecten en aannemers. Naast particulieren thuis realiseerden wij in Limburg en daarbuiten al talrijke aluminium balustrades in winkels, hotels, kantoren,….

Metaalbewerking

Van origine zijn wij een metaalbewerkend bedrijf dat zich specialiseert in maatwerk voor allerlei interieurobjecten in aluminium, glas, roestvrij staal, hout of kunststof. Zo maken wij naast balustrades ook trappen, leuningen, maatkasten, dressings,… Verder kan u de volledige interieurinrichting aan ons toevertrouwen. Wij creëren en maken interieurs in alle denkbare stijlen: van klassiek over modern tot zeer strak.

Basisonderdelen

Elke balustrade is samengesteld uit profielen, tussenstukken en koppelstukken. De productie van deze dragende onderdelen is onze specialiteit. Daarnaast werken wij voor onze balustrades die glas bevatten, altijd met veiligheidsglas. Door de gelaagdheid van dit glas valt het bij glasbreuk niet uiteen in grote, scherpe stukken.

Vrijblijvende afspraak

Wilt u meer informatie over onze kwaliteitsgaranties en onze vele mogelijkheden? Contacteer ons als specialist uit Limburg voor aluminium balustrades. We maken zo snel mogelijk een afspraak voor een persoonlijke ontmoeting.