Hoe AID Outdoor Projects Buitenruimtes perfectioneert.


Sinds 1992 staat AID Outdoor Projects bekend om zijn expertise in metaalbewerking, hout en innovatieve designs voor in en rondom het huis. We hebben het doel om buitenruimtes te perfectioneren en zetten ons in om onze klanten het beste van het beste te bieden. Maar hoe doen we dat precies? 

Innoveren en creëren

Bij AID Outdoor Projects geloven we in continue innovatie. We zijn voortdurend bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van metaalbewerking, hout en design om de oplossingen te bieden die uw buitenruimtes transformeren. We ontwerpen, tekenen, produceren en plaatsen talloze producten zoals trappen, leuningen, borstweringen, luifels, scheidingswanden, tafels, poorten, carports en meer, alles volledig in eigen beheer.

Aandacht voor details

Een van de belangrijkste aspecten van onze werkwijze is aandacht voor detail. Elk product dat we ontwerpen en vervaardigen wordt met grote zorg en precisie uitgevoerd, om ervoor te zorgen dat het voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en perfect aansluit op de behoeften van onze klanten.

Duurzaamheid en onderhoudsgemak

Bij AID Outdoor Projects, staan duurzaamheid en onderhoudsgemak centraal in onze ontwerpen. We hebben het concept PATIO 4 ALL SEASONS ontwikkeld, dat zich richt op het ontwerp van overkappingssystemen met gebruiksvriendelijkheid, onderhoudsgemak en duurzaamheid als belangrijkste factoren. Onze producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, met een minimum aan onderhoud.

Samenwerking met Partners

We werken samen met partners voor totaalprojecten in tuinarchitectuur, meubilair en wellness. Deze samenwerkingsverbanden stellen ons in staat om een breed scala aan diensten aan te bieden die verder gaan dan alleen het perfectioneren van buitenruimtes.

Op maat gemaakte oplossingen

Op het einde van de dag, gaat het erom dat we oplossingen op maat maken die voldoen aan de specifieke behoeften en wensen van onze klanten. We begrijpen dat elke klant uniek is, en daarom nemen we de tijd om naar u te luisteren, uw behoeften te begrijpen en een oplossing te creëren die perfect bij u past.

Bij AID Outdoor Projects draait alles om het perfectioneren van buitenruimtes. Breng een bezoek aan onze showroom bij Homestorys in Eupen om onze producten te bekijken. Neem contact met ons op via telefoon: +32 495 50 23 61 of via e-mail: info@aidesign.be. We kijken er naar uit om samen met u de buitenruimte van uw dromen te realiseren.

Image description

Maak afspraak | AID Outdoor Project

Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking. Wij luisteren naar jouw wensen en verwachtingen. Vervolgens lichten wij onze eindeloze mogelijkheden toe en tonen we je verschillende referentieprojecten.

Recente Posts

BLOGIn de kijker

We helpen je graag bij het realiseren van jouw project.