Van binnen naar buiten: de laatste ontwikkelingen op het gebied van outdoor living


Als het gaat om het ontwerp van buitenruimtes, is AID Outdoor Projects de specialist in metaalbewerking, hout en innovatieve designs. Met meer dan 30 jaar ervaring in de constructiesector, heeft AID een brede expertise opgebouwd in het ontwerpen, tekenen, produceren en installeren van trappen, leuningen, borstweringen, luifels, scheidingswanden, tafels, poorten, carports en meer.

Maar wat zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van outdoor living? Hoe kunnen we van binnen naar buiten gaan en tegelijkertijd comfortabel en stijlvol blijven?

Patio 4 all seasons

Een van de toonaangevende concepten van AID is PATIO 4 ALL SEASONS. Dit unieke ontwerp richt zich op het ontwerp van overkappingssystemen die geschikt zijn voor alle seizoenen. Door gebruiksvriendelijkheid, onderhoudsgemak en duurzaamheid als belangrijkste factoren in aanmerking te nemen, heeft AID een breed scala aan opties voor overkappingssystemen ontwikkeld, waaronder:

  • Zon- en regenwerende knikarmen
  • Glasdaken
  • Lamellendaken
  • Pergola zonwering
  • Vouwdak

Of je nu een terras hebt of een zwembad in je tuin, PATIO 4 ALL SEASONS biedt oplossingen die passen bij jouw levensstijl en behoeften.

Maatwerk

Je tuin is uniek, dus waarom zou je genoegen nemen met standaardoplossingen? Bij AID Outdoor Projects hebben ze begrepen dat elk project anders is en daarom bieden ze maatwerk aan. Of je nu op zoek bent naar een unieke trap of een op maat gemaakte tafel voor jouw buitenruimte, AID kan het ontwerpen en bouwen volgens jouw specificaties.

Duurzaamheid

Bij AID streven ze niet alleen naar esthetiek, maar ook naar duurzaamheid. Al het materiaal dat ze gebruiken, is van hoge kwaliteit en wordt zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het lang meegaat en bestand is tegen weersinvloeden.

Showroom en meer

Wil je de producten van AID bekijken voordat je besluit te investeren? De showroom bij Homestorys in Eupen biedt je de mogelijkheid om verschillende opties te bekijken en te bespreken met hun deskundige en ervaren team.

Daarnaast werkt AID Outdoor Projects samen met partners voor totaalprojecten in tuinarchitectuur, meubilair en wellness. Dit betekent dat je niet alleen de buitenruimte kunt verbeteren, maar ook de hele omgeving.

 

Outdoor Living | AID Outdoor Project

Binnen AID is Outdoor Living een aparte tak die zich specialiseert in het creĆ«ren van een optimale buitenbeleving. Door middel van o.a. poolhouses, patio’s, zonweringen, lamellendaken, glasdaken, knikarmen, vouwdaken en andere overkappingen kan je voluit ontspannen en genieten van je tuin of omgeving.

Recente Posts

BLOGIn de kijker

We helpen je graag bij het realiseren van jouw project.