Buitenruimtes: een belangrijke trend in de huidige architectuur


Buitenruimtes: een belangrijke trend in de huidige architectuur

Buitenruimtes worden steeds belangrijker in de hedendaagse architectuur. Mensen willen graag genieten van de natuur en het buitenleven, en daar spelen architecten op in. Er zijn veel trends op dit gebied, zoals het gebruik van duurzame materialen en de integratie van groen in de buitenruimte. AID Outdoor Projects is een bedrijf dat zich specialiseert in het ontwerpen en bouwen van buitenruimtes, en zij spelen dan ook in op deze trends.

Duurzame materialen

Duurzaamheid is een belangrijk thema in de huidige architectuur, en dat geldt ook voor buitenruimtes. Mensen willen graag dat hun buitenruimte zo min mogelijk belastend is voor het milieu. Daarom worden er steeds vaker duurzame materialen gebruikt, zoals hout met een FSC-keurmerk en gerecycled materiaal. AID Outdoor Projects speelt hierop in en gebruikt bijvoorbeeld alleen hout met een FSC-keurmerk voor hun projecten.

Groen in de buitenruimte

Een andere trend is de integratie van groen in de buitenruimte. Mensen willen graag dat hun buitenruimte er natuurlijk uitziet en dat er veel groen aanwezig is. Dit kan bijvoorbeeld door het plaatsen van plantenbakken of het aanleggen van een groendak. AID Outdoor Projects heeft veel ervaring met het integreren van groen in de buitenruimte, en kan hierdoor een mooie en natuurlijke buitenruimte creëren.

Maatwerk

Elke buitenruimte is anders, en daarom is maatwerk erg belangrijk. Bij AID Outdoor Projects wordt er altijd gekeken naar de wensen van de klant en wordt er een ontwerp op maat gemaakt. Hierdoor krijgt elke klant een unieke buitenruimte die perfect past bij zijn of haar wensen en behoeften.

AID Outdoor Projects: expert in buitenruimtes

Als specialist in de bouw van buitenruimtes, heeft AID Outdoor Projects veel ervaring opgedaan in het ontwerpen, tekenen, produceren en plaatsen van trappen, leuningen, borstweringen, luifels, scheidingswanden, tafels, poorten, carports en meer. Het bedrijf is voortdurend bezig met de laatste ontwikkelingen op het gebied van metaalbewerking, hout en innovatieve designs om buitenruimtes te perfectioneren. AID Outdoor Projects heeft ook het concept PATIO 4 ALL SEASONS ontwikkeld, wat zich richt op het ontwerp van overkappingssystemen met gebruiksvriendelijkheid, onderhoudsgemak en duurzaamheid als belangrijkste factoren.

Contact AID Outdoor Projects

Ben je op zoek naar een expert op het gebied van buitenruimtes? Neem dan contact op met AID Outdoor Projects. Het bedrijf is gevestigd in Genk en heeft een showroom bij Homestorys in Eupen. AID Outdoor Projects is gespecialiseerd in metaalbewerking, hout en innovatieve designs voor in en rondom het huis. Het ontwerpen, tekenen, produceren en plaatsen van buitenruimtes gebeurt volledig in eigen beheer. Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking!

Telefoon: +32 495 50 23 61
E-mail: info@aidesign.be
Adres: Horizonlaan 25 bus 1, 3600 Genk

AID Outdoor Projects helpt je graag bij het realiseren van jouw droom-buitenruimte en speelt in op de laatste trends op het gebied van buitenruimtes en architectuur.

 

Outdoor Living | AID Outdoor Project

Binnen AID is Outdoor Living een aparte tak die zich specialiseert in het creëren van een optimale buitenbeleving. Door middel van o.a. poolhouses, patio’s, zonweringen, lamellendaken, glasdaken, knikarmen, vouwdaken en andere overkappingen kan je voluit ontspannen en genieten van je tuin of omgeving.

Recente Posts

BLOGIn de kijker

We helpen je graag bij het realiseren van jouw project.