Breng hoogteverschillen in kaart met onze bordessen & loopvloeren


Bij het plannen van een nieuwe constructie of het renoveren van een bestaand gebouw, is het noodzakelijk om mogelijke hoogteverschillen goed in kaart te brengen. Dit is belangrijk om de veiligheid van de bewoners of gebruikers van het gebouw te waarborgen. Hoogteverschillen kunnen opgelost worden met behulp van bordessen en loopvloeren. AID Outdoor Projects is gespecialiseerd in het ontwerp en de plaatsing van deze constructies.

Wat zijn bordessen en loopvloeren?

Een bordes is een verhoogd platform dat gebruikt wordt om gemakkelijk hoogteverschillen te overbruggen. Een loopvloer is een soortgelijke constructie, maar dan langer en smaller. Dit kan worden gebruikt om verbinding te maken tussen verschillende delen van het gebouw, zoals tussen twee gebouwen of tussen een gebouw en een parkeerterrein.

Bordessen en loopvloeren kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, zoals staal, hout en beton. AID Outdoor Projects heeft een eigen werkplaats waar alle constructies op maat worden gemaakt, waardoor de klant verzekerd is van kwaliteit en duurzaamheid.

Waarom kiezen voor bordessen en loopvloeren van AID Outdoor Projects?

AID Outdoor Projects heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen, tekenen, produceren en plaatsen van bordessen en loopvloeren. Het bedrijf werkt volledig in eigen beheer, vanaf het ontwerp tot de plaatsing. Dit zorgt voor een snelle en efficiƫnte werkwijze, waarbij de klant altijd centraal staat.

Veiligheid staat bij AID Outdoor Projects voorop. De bordessen en loopvloeren worden op maat gemaakt en voldoen aan alle veiligheidseisen. Ook wordt er rekening gehouden met het design van het gebouw, zodat de constructie naadloos aansluit bij de uitstraling van het gebouw.

Hoe kunt u contact opnemen met AID Outdoor Projects?

Wilt u meer informatie over de bordessen en loopvloeren van AID Outdoor Projects? Neem dan vrijblijvend contact op via telefoon of e-mail. U kunt ook langsgaan bij de showroom bij Villa Romana in Eupen om de producten te bekijken en kennis te maken met het team.

AID Outdoor Projects is open van maandag tot en met vrijdag, van 7u tot 16u. Op zaterdag zijn ze enkel open op afspraak. Op zon- en feestdagen zijn ze gesloten. Het telefoonnummer is +32 495 50 23 61 en het e-mailadres is info@aidesign.be.

Breng hoogteverschillen in kaart met onze bordessen & loopvloeren en zorg voor de veiligheid van uw gebouw en haar gebruikers. AID Outdoor Projects staat klaar om u te helpen bij het realiseren van uw project!

Bordessen en loopvloeren | AID Outdoor Project

Bordessen en loopvloeren | AID Outdoor Project

Het bordes of loopvloer kan voor binnen en of buiten voorzien worden, deze worden op maat gemaakt in overleg met de klant. Binnenhuis wordt vaak een glazen loopvloer voorzien uit helder of gekleurd veiligheidsglas 1010.2RP. Buiten wordt meestal gekozen voor antislip roosters, hout of tegels.

ONTDEK MEER

Recente Posts

BLOGIn de kijker

We helpen je graag bij het realiseren van jouw project.