Geniet van onze Pergola zonwering


Bij AID Outdoor Projects zijn we trots op onze uitgebreide selectie van hoogwaardige producten en diensten, waaronder onze Pergola zonwering. Ben je op zoek naar bescherming tegen de zon of regen en een plek wilt creëren om van je buitenruimte te genieten, dan is onze Pergola zonwering de perfecte oplossing.

Wat is Pergola zonwering?

Pergola zonwering is een innovatieve en stijlvolle manier om je terras of buitenruimte te beschermen tegen de zon en regen. Het bestaat uit een aluminium frame dat is ontworpen om gemakkelijk te kunnen worden geopend en gesloten, waardoor je de controle hebt over de hoeveelheid zonlicht die je wilt binnenlaten. Met onze Pergola zonwering kun je genieten van de zon op warme dagen en jezelf beschermen tegen felle zonnestralen.

Voordelen van onze Pergola zonwering

Onze Pergola zonwering biedt tal van voordelen voor jouw buitenruimte:

  1. Bescherming tegen de zon: Onze zonweringsystemen zijn ontworpen om ultieme bescherming te bieden tegen schadelijke UV-stralen, zodat je veilig kunt genieten van de buitenlucht zonder je zorgen te maken over zonnebrand.
  2. Sluit mechanisme:  De pergola zonwering  is ook voorzien van een gepatenteerd sluit mechanisme. In de praktijk zorgt dit ervoor dat we de voorlijst van deze pergola vergrendelen. Daarnaast zorgt het revolutionaire vierzijdige, variabele spanningssysteem ervoor dat het doek soepel beweegt. Wanneer je de zonwering volledig opent, bouw je door de automatische vergrendeling van de voorlijst een extreme spanning op. En met dezelfde motor die het systeem beweegt, oefen je tevens een enorme kracht uit op het doek van de pergola.  
  3. Duurzaamheid:  De palen en zijgeleiders van dit type pergolazonwering zijn van hetzelfde formaat. Daardoor creëren we tegelijkertijd een eenheid bij het ontwerp en ook de uitstraling. De verbindingen zijn op subtiele wijze in de pergola zonwering weggewerkt. Daardoor valt deze pergola visueel nauwelijks op. Bovendien biedt de intrekbare constructie een optimale bescherming tegen zowel zon als regen.  
  4. Esthetiek: Naast functionaliteit hebben we bij AID Outdoor Projects ook oog voor design. Onze Pergola zonwering is verkrijgbaar in alle Ral kleuren, zodat je een look kunt creëren die perfect past bij jouw persoonlijke stijl en de architectuur van je woning.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bij AID Outdoor Projects streven we ernaar om hoogwaardige producten en uitstekende service te bieden aan al onze klanten. Als je meer wilt weten over onze Pergola zonwering of als je interesse hebt in een vrijblijvende prijsofferte, neem dan gerust contact met ons op.

  • Telefoon: +32 495 50 23 61
  • E-mail: info@aidesign.be

We staan klaar om je te helpen bij het creëren van de perfecte buitenruimte met onze Pergola zonwering. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op!

Geniet van onze Pergola zonwering

Pergola zonwering | AID Outdoor Project

Pergola zonwering | AID Outdoor Project

Tijd buiten doorbrengen doe je het liefst het hele jaar door, weer of geen weer. De tuin staat steeds vaker in directe verbinding met het huis en samen vormen beide ruimtes één geheel. Buiten zijn wordt buiten leven! Een heerlijke plek in de tuin waar je in het weekend tot rust kunt komen met een goed boek of misschien zelfs wel dé beschutte plek voor je zwembad of jacuzzi, dat klinkt fantastisch toch?

ONTDEK MEER

Recente Posts

BLOGIn de kijker

We helpen je graag bij het realiseren van jouw project.