Tijd buiten doorbrengen doet u het liefst het hele jaar door, weer of geen weer. De tuin staat steeds vaker in directe verbinding met het huis en samen vormen beide ruimtes één geheel. Buiten zijn wordt buiten leven! Een heerlijke plek in de tuin waar u in het weekend tot rust komt met een goed boek of misschien zelfs wel dé beschutte plek voor uw zwembad of jacuzzi, dat klinkt fantastisch toch?

MAKE THIS your moment

Wij willen dat het gaat om jou. Dat jij thuis, zowel binnen als buiten, elk moment van de dag kunt genieten! Een fijne leefomgeving geeft u het ultieme gevoel van thuiskomen. Met een lamellendak maakt u van uw huis zelf een veilig en comfortabel thuis en bent u compleet in controle over uw leefomgeving. Make this your moment!

Natuurlijk Licht

De Tuin en het terras krijgen steeds meer aandacht. Logisch, aangezien we onze tijd graag buiten doorbrengen. Door buiten te zijn komen we meer in aanraking met natuurlijk licht waardoor wij het gelukshormoon endorfine aanmaken. Daarnaast is natuurlijk licht ook goed voor onze huid en ons immuunsysteem. Kortom: een waardevolle bijdrage aan een gezonde levensstijl!

Schaduw doseren

Een lamellendak geeft u het gevoel van buiten met het comfort van binnen. U bepaalt namelijk zelf de hoeveelheid schaduw en zonlicht dat u toelaat door de lamellen te kantelen of open te schuiven. Bij een terras gericht op het zuiden plaatst u de lamellen bij voorkeur parallel aan de gevel van uw woning. Op deze manier is de hoeveelheid zonlicht dat binnenvalt het beste te controleren. Een terras op het noorden? Dan is het slim om de lamellen loodrecht op de muur te plaatsen. De lichtinval kan dan vanuit het oosten of westen het beste gereguleerd worden. Met de lamellen volledig gesloten creëert u een spatwaterdichte overkapping.

Kleuren

Alle RAL-kleuren volgens overzicht worden tegen de standaard RAL-kleuren berekend en kennen geen meerprijs! Bi-Color is mogelijk, dus palen en constructie in één kleur en de lamellen in een andere kleur.

Montagetype

Vrijstaande plaatsing

Bij een vrijstaande plaatsing wordt het lamellendak afhankelijk van de afmetingen uitgevoerd met vier of zes staanders. Het dak is op iedere plek in uw tuin te plaatsen. Om ervoor te zorgen dat het water goed wordt afgevoerd, wordt er afwatering voorbereid in twee of meer staanders.

Gevelmontage

Wanneer u voor gevelmontage kiest wordt het lamellendak met één zijde tegen de gevel geplaatst. Door de montage aan de gevel worden aan deze zijde geen staanders geplaatst. Ook bij gevelmontage wordt de afwatering voorbereid in alle staanders, zodat het water goed wordt afgevoerd.

Geïntegreerd of opbouw

Het lamellendak kan ook worden geplaatst op een bestaande bouwsituatie. Kies je voor het montagetype integratie/opbouw dan wordt het lamellendak uitgevoerd zonder staanders.

Mogelijke extra opties

image00044

Doorlopend in de hoeken geïntegreerde ledverlichting

image00004

Ritzscreens

image00043

Glazen schuifwanden