Helder, lichtdoorlatend en toch een ideale overkapping voor uw terras! De glasdak-systemen zijn een ideale en elegante oplossing om uw terras of balkon om te toveren tot een extensie van uw woning. AID heeft een breed gamma aan glasdaksystemen is het aanbod, voor iedere tuin de juiste overkapping.

"Helder, puur & elegant"

STOBAG NYON

De NYON GP3100, NYON PLUS GP41000 en NYON PLUS GP 4200 zijn fraai en stijlvolle glasdaksystemen, waarvan de vorm tot het wezenlijke is teruggebracht. De dakliggers zijn zeer smal uitgevoerd, voor een vrij uitzicht op de omgeving. Het doordachte modulaire systeem kan flexibel worden uitgebreid met zonweringen, beglazingen, ledspots of ledstrips. Zo kan het systeem worden aangepast aan de omstandigheden. Waterafvoeren en kabelgeleidingen zijn onzichtbaar weggewerkt en benadrukken de sobere vormgeving. Een groot aantal bevestigingsvarianten zorgt ervoor dat de overkapping kan worden geïntegreerd in verschillende bouwkundige situaties. De NYON GP3100 zorgt voor uitbreiding van uw woonruimte naar buiten toe en biedt het hele jaar door bescherming tegen weersinvloeden.

Kenmerken

  • Smalle dakdragers voor ultieme panoramische zicht
  • Breedtes vanaf 50cm (100cm voor de GP3100)
  • Diepte tot 400 cm (GP3100), 450 cm (GP4100) en 550 cm (GP4200)
  • Dakhellingen van 3 tot 15 graden instelbaar
  • GP4100 & GP4200: speciale modellen mogelijk
  • Ledverlichting integreerbaar
  • Zij- en frontbeglazing mogelijk
  • ARNEX zonwering (zie verder)
  • Screens aan zijkant mogelijk

ARNEX PS8000 en ARNEX PS2500

De elegante bovenliggende glazen dakschaduw ARNEX PS8000 of de onderliggende ARNEX PS2500 zijn de perfecte aanvulling op serres en glazen daken. Het biedt effectieve zonbescherming en zorgt voor een aangenaam klimaat. Het tijdloze en eenvoudige ontwerp past harmonieus in elke architectuur. Het doek, dat zijdelings wordt geleid door de ZIP-technologie, laat geen licht opening toe en zorgt voor een constante doekspanning. Bovendien maken de flexibele bevestigingsopties elk type installatie mogelijk. Of het nu gaat om kleine of grote oppervlakken, de ARNEX staat garant voor een optimale oplossing.

Leiner Area exclusiv

Maatwerk, overdekking

AREA EXCLUSIV - HELDER - PURISTISCH - ELEGANT

AREA exclusiv maakt indruk dankzij zijn architectonische design en zijn overtuigend fraaie uiterlijk zonder dakoverstek en geïntegreerde dakgoot. Het design van AREA exclusiv kent tal van verfijnde details. Alle technische componenten zijn aan het oog onttrokken en lijken optisch alsof ze uit een stuk materiaal vervaardigd zijn. Elegante afdekprofielen ontrekken schroeven, moeren en montagebouten aan het oog.

Uitbreidbaar en combineerbaar

U kunt AREA exclusiv uitbreiden en combineren.

Maak ook gebruik van de AREA slide of de vaststaande glaselementen van AREA fix en slim.

Dankzij de lichtlopende schuifelementen van AREA slide opent u uw serre met slechts een handgreep. De frameloze elementen bieden u een maximum aan transparantie en maken een onbelemmerd uitzicht over de omgeving mogelijk.

Het vaste glaselement AREA fix biedt u een solide vaste beglazing en beschermt zo uw lievelingsplekje tegen schuin invallende regen en zijwind. Zo schermt u zich op een betrouwbare manier tegen tocht af en maakt u uw lievelingsplekje nog een beetje — behaaglijker. De solide vaste beglazing AREA slim biedt u bij een dakdiepte tot 3 m als praktisch profielloos glassysteem een maximum aan tranparantie en een haast oneindig uitzicht naar buiten.

Met AREA led – de dimbare led-verlichting – zorgt u voor een aangename sfeer en geniet u volop van de avonden op uw terras. Noodafwatering in het AREA-terrasbeglazingsysteem zorgt voor bescherming tegen vorstschade.

Afmetingen & kleuren

AREA exclusiv kan tot een dakbreedte van 700 cm als enkelvoudig element gerealiseerd worden. Bij grotere breedten worden de profielen gekoppeld. Maximale diepte van het dak bij AREA 100 bedraagt 325 cm en bij AREA 150 600 cm. De daadwerkelijk te realiseren bouwmaten zijn afhankelijk van de regionale sneeuwbelastingsklasse.

U verkrijgt de AREA exclusiv in de standaardkleuren LEINER LOUNGE donkergrijs, LEINER LOUNGE grijs, LEINER LOUNGE antracietgrijs of Verkeerswit of in een van de 15 overige LEINER LOUNGE fijnstructuurkleuren. Tegen meerprijs realiseren wij bovendien elke gewenste RAL-kleur

Leiner Area Classic

Maatwerk, overdekking, tuinmeubels, glazen wand

AREA CLASSIC - HARMONIEUS - TIJDLOOS - MOOI

Kenmerkend voor AREA classic is de dakoversteek. Het klassieke dak met zijn tijdloze vormgeving past bij elk gebouw. Desgewenst kan deze met een dakgoot en afvoerpijp worden gecompleteerd. Esthetiek speelt hier de eerste viool. Dakgoot en afvoerpijp zijn perfect voor het kubische ontwerp ontwikkeld.

 

Uitbreidbaar en combineerbaar

U kunt de AREA classic uitbreiden en combineren. Maak ook gebruik van de AREA SLIDE of de vaststaande glaselementen van AREA FIX. Dankzij de lichtlopende schuifelementen van AREA SLIDE opent u uw serre met slechts een handgreep.  De frameloze elementen bieden u een maximum aan transparantie en maken een onbelemmerd uitzicht naar de omgeving mogelijk. Het vaste glaselement AREA FIX biedt u een solide vaste beglazing en beschermd zo uw lievelingsplekje tegen schuin invallende regen en zijwind. Zo schermt u zich op een betrouwbare manier tegen tocht af en maakt u uw lievelingsplekje nog een beetje behaaglijker. De solide vaste beglazing AREA SLIM biedt u bij een dakdiepte tot 3m als praktisch profielloos glassysteem een maximum aan transparantie en een haast oneindig uitzicht naar buiten. Met AREA LED – de dimbare led-verlichting – zorgt u voor een aangename sfeer en gniet u volop van de avonden op uw terras. Noodafwatering in het AREA terrasbeglazingsysteem zorgt voor bescherming tegen vorstschade.

Afmetingen & kleuren

AREA classic kan tot een dakbreedte van 700 cm als enkelvoudig element gerealiseerd worden. Bij grotere breedten worden de profielen gekoppeld. Maximale diepte van het dak bij AREA 100 bedraagt 350 cm en bij AREA 150 500 cm. De daadwerkelijk te realiseren bouwmaten zijn afhankelijk van de regionale sneeuwbelastingsklasse.

U verkrijgt de AREA classic in de standaardkleuren LEINER LOUNGE donkergrijs, LEINER LOUNGE grijs, LEINER LOUNGE antracietgrijs of Verkeerswit of als alternatief in een van de 15 overige LEINER LOUNGE- fijnstructuurkleuren. Tegen meerprijs realiseren wij bovendien elke gewenste RAL-kleur.