A.I.D. specialiseert zich als interieurbouwer in kwalitatief hoogstaand maatwerk voor keukens en badkamers. Wij houden het volledige realisatieproces in eigen handen zodat wij u een hoogstaande kwaliteit bieden aan uiterst aantrekkelijke prijzen. Wilt u meer weten? Contacteer ons voor een vrijblijvende ontmoeting. We presenteren u graag verschillende referentieprojecten en luisteren naar uw verwachtingen en behoeftes.

Niets standaard

Wij werken niet volgens een catalogus, maar bieden voor onze keukens en badkamers uitsluitend maatwerk. Zo bouwen we de keuken of badkamer volgens uw dromen. Zowel voor een keuken of badkamer in nieuwbouw als een renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsmaterialen. Ook voor de toestellen en installaties kiezen wij resoluut voor gerenommeerde merken die hun deugdelijkheid al hebben bewezen.

Ontwerp

U bepaalt hoe we samenwerken voor het maatwerk in keukens of badkamers. Tekende u al zelf een ontwerp uit of nam u een interieurarchitect onder de arm? In dat geval staan wij in voor de technische tekeningen en de verdere realisatie. Als u nog geen ontwerp hebt, dan stellen we u graag voor aan ons ontwerpteam. Samen met u creëren we de keuken of badkamer waarvan u al jarenlang droomt.

Eigen productie

Wij beschikken over een eigen productieatelier waar we alle maatwerk voor keukens en badkamers door eigen vakmensen realiseren. Ook voor de plaatsing doen we beroep op onze eigen mensen. Onze activiteiten beperken zich niet tot keukens en badkamers, wij realiseerden al tal van totaalprojecten voor particulieren thuis, winkels, kantoren, hotels en horecazaken. Ook voor dressings of maatkasten kan u ons inschakelen. Dankzij onze flexibiliteit kunnen wij vrijwel alle metalen, hout, glas als andere metalen in het project verwerken. Voor de plaatsing nemen wij enkel genoegen met een hoogstaande afwerking. Geen enkel detail ontsnapt aan de aandacht van onze plaatsers. Zij gaan voor uw volledige tevredenheid.

Interesse?

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden in maatwerk voor keukens en badkamers of hebt u al een concreet project in gedachten? Aarzel dan niet en contacteer ons. We maken graag tijd voor een vrijblijvende kennismaking