Carwash bouwen

Wij bouwen uw carwash

Zoekt u een geschikte partner om een roll-over carwash of een self-carwash te bouwen? Dan bent u bij AID aan het juiste adres. Wij beschikken over een volledig uitgerust metaalatelier waarmee we elke constructie in inox, aluminium of andere metalen bouwen. Daarnaast werken wij uw carwash af met het nodige glaswerk.

Metaalconstructies
Voor het bouwen van een carwash gaat u best in zee met een ervaren firma. Wij realiseren al sinds 1992 kwaliteitsvolle metaalconstructies. Eén van de opdrachten waarin we ons specialiseren is het bouwen van carwashes.

Totaalservice
Bij het bouwen van uw carwash nemen wij de volledige constructie voor onze rekening. Voor de installatie van onze wastoestellen en het leidingwerk werken we samen met onze vaste gespecialiseerde partner.

Vakmanschap
Zowel voor de preproductie als de uiteindelijke plaatsing mag u rekenen op vakmanschap. Wij beschouwen het bouwen van uw carwash als een erezaak. Laat u overtuigen door onze referenties. Contacteer ons en we nemen vrijblijvend alle tijd voor een kennismakingsgesprek