Maak uw afspraak

Totaalinrichting winkel Limburg

Zoekt u in Limburg een gespecialiseerde partner voor de totaalinrichting van uw winkel? Contacteer A.I.D. uit Genk en ontdek onze eindeloze mogelijkheden voor kwaliteitsvolle interieurbouw. Bekijk enkele voorbeelden.  
 
100 procent maatwerk
Wij beschikken niet over standaardoplossingen, maar werken honderd procent op maat. Elk interieurelement vervaardigen we eigenhandig in ons productieatelier. Het vakmanschap van onze ervaren schrijnwerkers en metaalbouwers vormt dan ook onze grootste sterkte. Wij realiseren elk interieurelement in inox, staal, aluminium, maar ook in hout, glas of kunststof. Niets is onmogelijk. Onze totaalinrichting voor uw winkel in Limburg en ver daarbuiten omvat werkelijk alles.
 
U bepaalt
U bepaalt de manier waarop we samenwerken. Als u beschikt over een uitgewerkt ontwerp van een interieurarchitect, dan presenteren wij ons als de perfecte partner voor de realisatie. Wij vertalen de ontwerpen naar correcte technische tekeningen, op basis waarvan de productie gebeurt. Hebt u nog geen interieurarchitect onder de arm genomen? In die gevallen kan u vertrouwen op ons ontwerpteam. Samen met u tekenen we de totaalinrichting van uw winkel uit. In Limburg en ver daarbuiten realiseerden we op deze manier al talrijke winkelprojecten.  
 
Totaalservice
De volledige realisatie gebeurt onder onze coördinatie. U hebt steeds één persoonlijk aanspreekpunt voor uw vragen. Naast een perfecte uitvoering, staan we daardoor garant voor het halen van de afgesproken deadlines. Bij winkelverbouwingen doen we al het nodige om de sluitingsperiode van uw winkel tot een absoluut minimum te beperken.
 
Afzonderlijke interieurelementen    
Naast totaalprojecten kan u ons ook inschakelen voor de realisatie en plaatsing van afzonderlijke interieurelementen, waaronder trappen, balustrades, trapleuningen maar ook dressings, maatkasten, togen, maatmeubels,… Naast winkels realiseren wij projecten voor hotels, horecazaken, kantoren en particulieren thuis. Dankzij onze flexibiliteit behoort elke stijl – klassiek of eerder modern en strak – tot de mogelijkheden.
 
Interesse?

Als u een winkel hebt en in Limburg een partner zoekt voor de totaalinrichting, dan nodigen we u graag uit voor een vrijblijvende kennismaking. We maken alle tijd om te luisteren naar uw behoeftes en verwachtingen en presenteren u aan de hand hiervan enkele gelijkaardige referentieprojecten. Verder laten we u vrijblijvend kennismaken met onze kenmerkende aanpak en zin voor kwaliteit. Contacteer ons vandaag nog voor de totaalinrichting van uw winkel in Limburg. Dressings maatkasten Limburg | Glazen balustrade | Inox trapleuning | Aluminium balustrades Limburg | Metalen trapleuning | Zwevende trappen | Design trappen Limburg | Maatwerk keukens en badkamers | Stalen trap Limburg | Totaalinrichting winkel Limburg