Maak uw afspraak

Stalen trap Limburg

Als interieurspecialist van Limburg bent u bij A.I.D. aan het juiste adres voor de realisatie van elke stalen trap. Wij bieden u eindeloze mogelijkheden op vlak van ontwerp en uitvoering. Wij beschikken niet over een standaardcatalogus, zodat u mag rekenen op honderd procent maatwerk.
 
Wenst u meer informatie over projecten in Limburg waar we een stalen trap realiseerden? Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvende kennismaking. We stellen graag verschillende referentieprojecten aan u voor.
 
Frisse uitstraling
Een strakke stalen trap past perfect in een moderne woning. Steeds meer bouwers uit Limburg negeren bewust de klassieke houten trap en kiezen voor meer design. Onze stalen trappen bestaan uit inox of aluminium, al dan niet met ingewerkt glas en bijhorende trapleuningen of balustrades. U kan het volledige project aan ons toevertrouwen.
 
U beslist
U mag rekenen op eindeloze mogelijkheden voor uw stalen trap. Zo hebben wij een eigen ontwerpteam en een eigen productieatelier. Ook de plaatsing gebeurt in eigen beheer. We houden de volledige realisatie in onze handen waarbij u mag rekenen op onze volledige betrokkenheid en toewijding.
 
U bepaalt onze onderlinge samenwerkingsvorm. Als u beschikt over een ontwerp van een interieurarchitect of een eigen ontwerp, dan staan wij in voor de nodige technische realisatietekeningen. Als u nog geen ontwerp hebt, dan gaan onze ontwerpers aan de slag. In nauwe samenspraak tekenen zij voor u een trap uit die volledig voldoet aan uw wensen en verlangens. Wij tekenen het ontwerp ook uit in 3D zodat u vooraf al een perfect beeld krijgt van uw toekomstige trap.
 
Regels van de kunst
Ons productieatelier bezit de nodige flexibiliteit om naast staal ook andere materialen te integreren in uw trap, waaronder glas of kunststof. Naast de trap kan u ook op ons rekenen voor de trapleuning en balustrades, en zelfs voor volledige interieurprojecten. Voor de plaatsing gaan we uiterst secuur te werk. Onze plaatsers zijn enkel tevreden met volledige perfectie. Geen enkel detail ontsnapt aan hun aandacht. U vindt onze trapprojecten terug in particuliere woningen, maar ook in horecazaken, kantoren, winkels, hotels,… Een stalen trap in Limburg? Dan moet u bij A.I.D zijn.  
 
Wilt u meer weten over een stalen trap en zoekt u een ervaren producent uit Limburg? Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende ontmoeting. 


Totaalinrichting winkel Limburg | Dressings maatkasten Limburg | Glazen balustrade | Inox trapleuning | Aluminium balustrades Limburg | Metalen trapleuning | Zwevende trappen | Design trappen Limburg | Maatwerk keukens en badkamers | Stalen trap Limburg