Maak uw afspraak

Inox trapleuning

Zoekt u een ervaren specialist die een trapleuning in inox realiseert? Contacteer vandaag nog A.I.D. Interieur voor een vrijblijvende ontmoeting. Aan de hand van een uitgebreide referentielijst tonen we u graag onze eindeloze technische mogelijkheden.
 
Thuis van alle markten
Een trapleuning in inox vormt slechts één van de interieurobjecten die wij voor onze klanten op maat maken. Ook voor trappen, dressings, maatkasten, balustrades,… kan u op ons vakmanschap beroep doen.   
 
U kiest, wij doen de rest
U kiest de manier waarop u met ons samenwerkt. Ofwel tekenen we met u samen een ontwerp voor uw trapleuning in inox uit, ofwel hebt u al een plan en zoekt u een vakbekwame uitvoerder. In beide gevallen mag u rekenen op onze volledige toewijding en betrokkenheid. Wij werken zowel rechtstreeks voor de eindklant als in onderaanneming voor interieurarchitecten, andere interieurbouwers als algemene aannemers.
 
U vindt ons werk terug bij particulieren thuis maar ook in talrijke winkels, hotels, kantoren,… Elk projecten werken we vooraf uit in 2D en 3D. Zo krijgt u als klant vooral al een mooi zicht op het te verwachten eindresultaat voor uw trapleuning in inox. Enkel wanneer u 100% procent tevreden bent over het ontwerp, starten we met de productie.
 
Maatwerk
Ook voor een trapleuning in inox leveren wij enkel maatwerk af. Naast inox – ook wel roestvrij staal geheten – werken wij ook in aluminium of andere materialen zoals hout of kunststof. Wij kunnen uw trapleuning maken in iedere gewenste stijl: modern, frivool of eerder strak. Indien gewenst combineren wij het inox met allerlei andere soorten materialen zoals glas, natuursteen of hout. Wij zoeken altijd naar de perfecte balans tussen esthetiek en uitstraling, de juiste functionaliteit en absolute veiligheid.
 
Vakmanschap
Zowel voor de preproductie als de uiteindelijke plaatsing mag u rekenen op vakmanschap. Een perfecte realisatie beschouwen wij als een erezaak. Laat u overtuigen door onze talrijke referenties. Contacteer ons en we nemen vrijblijvend alle tijd voor uw vragen en verwachtingen. 


Aluminium balustrades Limburg | Metalen trapleuning | Zwevende trappen | Design trappen Limburg | Maatwerk keukens en badkamers | Stalen trap Limburg | Totaalinrichting winkel Limburg | Dressings maatkasten Limburg | Glazen balustrade | Inox trapleuning